Ervaringen

Presentatie en bruikbaarheid voor de praktijk?

Goed, uitstekend, zou willen dat ik deze informatie eerder had ontvangen. Redelijk intensieve training maar heel leerzaam. Leuke opdrachten, spannende opdrachten. Je kunt de tools ook overal toepassen, zowel privé als in het bedrijfsleven.

Heeft de training aan uw verwachtingen voldaan?

Meer dan dat, bruikbaar in de praktijk, preventieve training i.v.m. een burn-out. Ik ga alles toepassen.

Hoe is het niveau van de training?

Goed, duidelijke taal die iedereen kan begrijpen maar ook voelen!

Welke informatie gaat u zeker toepassen voor uzelf?

Afstemmen hartenergie voordat ik belangrijke gesprekken of een vergadering in ga. Innerlijk weten. Energie lezen. Afstemmen in verband met communicatie. Meditaties, heb me verbaasd tijdens de meditaties en wat ik mocht zien, meditaties waren zo bijzonder!

 

Zou u een ander ook adviseren om de dagtraining of meerdaagse trainingen te volgen?

Jazeker, zeer diepgaand en leerzaam ook een helende training. Ja, iedere ondernemer zou eigenlijk deze training moeten volgen. Ja, ben nu al verbaasd over mijn nieuwe ontwikkelingen. Iedereen kan leren van deze training. Leuke opdrachten. Het was vooral ook nog eens heel gezellig, fijne groep.

Welk cijfer zou u willen geven op een schaal van 1 tot 10?

Wilt u dit toelichten a.u.b.? 8, 9, 10. De training verandert je leven. Niet alleen veel geleerd maar vooral ook genoten van de training! Veel geleerd over mezelf, confronterend maar verrassend. Duidelijke uitleg hoe de energieën werken. Eigenlijk nog nooit echt bij stil gestaan.

Hoe was de training in zijn geheel en de locatie?

Uitstekend en heel goed verzorgd. Fijn dat de trainingen aangepast worden aan de doelgroep en de betreffende onderneming, dit is echt een meerwaarde.

 

Heeft deze training een persoonlijke meerwaarde voor u gebracht?

Ik heb nog nooit zoveel geleerd in één dag, blij dat ik de vervolgtraining gedaan heb. Jazeker, absoluut toepasbaar zowel privé als in mijn onderneming. Veel tools heb ik me al helemaal eigen gemaakt en het werkt! De training heeft veel (positiviteit) teweeg gebracht zowel in mijn privéleven als in mijn werkzaamheden. Ik geniet van de kennis die ik kan toepassen.

Welke suggesties heeft u ter verbetering van de training?

Een meerdaagse training geeft meer verdieping, inzichten en succes. Daarom heb ik samen met collega’s de complete training gevolgd. De vierdaagse training gaf mij gelijk resultaat en ik herken de terugkoppeling van het Universum in mijn leven. Jaarlijks vervolg trainingen organiseren is zeker een aanrader.