Personal Coaching

Personal Coaching “Open Your Heart®” trajecten

QUALITY time helemaal voor jezelf! 

De “Open Your Heart®” is een erkende (preventie- communicatie) training i.v.m. burn-out verschijnselen. 

ZORGVERZEKERAARS vergoeden “Leefstijl-trainingen voor stress gerelateerde klachten” en burn-out verschijnselen. De “Open Your Heart” training is een erkende communicatie preventie training in verband met stress en burn-out verschijnselen. Het tweedaagse 1 op 1 “Open Your Heart” training traject wordt bijna geheel vergoedt, afhankelijk hoe u verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekeraar. 

Voor álle Open Your Heart trajecten kunt u zich aanmelden en inschrijven het gehele jaar door 7 dagen in de week, inplannen wanneer het u uitkomt.

Zowel de 1 op 1 trainingen plannen wij in en eventueel als u met meerdere deelnemers (vrienden) wilt gaan deelnemen aan een van de trajecten.

Gespecialiseerd voor bedrijven, gezondheidszorg en instellingen, ondernemers.   

Voor wie?

Heb jij burn-out verschijnselen of ben je net uit een burn-out aan het klimmen? Wil jij minder stress en met meer zelfvertrouwen jouw leven leiden? Zou jij nu echte doorbraken willen maken in jouw leven, zowel privé als zakelijk? Of…

Je bent een zelfstandige ondernemer, leidinggevende, manager, therapeut, professional. Je bent dé persoon die zich verdiept en ontwikkelt in bewustzijnsprocessen. Je hebt alles op de rit en hebt het goed voor elkaar. Toch wil je meer bezieling in datgene wat je doet. Graag wil je weten hoe al de energieën nu precies werken. Je wil meer inspiratie om dat ene verschil te maken.

Jezelf onderscheiden door jouw waarde toe te voegen. Meer flow ervaren en jou plek innemen voor wat nu écht belangrijk is voor jou. Je “hart” volgen en kiezen voor wat jij echt wilt. Om dat ene puzzelstukje te vinden waardoor jij gaat creëren wat je echt wilt.

Voor iedereen die wil werken aan zelfontplooiing en bewustzijn. Voor iedereen die wil weten en voelen hoe energieën werken. Voor iedereen die wil leren te accepteren, creëren en manifesteren. Voor iedereen die durft te investeren in zichzelf. Voor iedereen die open staat om alles vanuit een ander perspectief te willen zien. Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

Privacy staat voorop!

Na een telefonisch intake wordt er een speciaal individueel coaching traject voor u geschreven. Dit wordt uitgewerkt tijdens de trainingen. Ook krijgt u geheel vrijblijvend een cases die uitgewerkt dient te worden, die helemaal is afgestemd voor u persoonlijk.

Gericht op innerlijke persoonlijke en/of werk gerelateerde ontwikkelingen.

Resultaat gerichte, verrassende opdrachten die je onmiddellijk leert toe te passen.

Opgedane zelfkennis, in combinatie met deze 1 op 1 coaching resulteert in vernieuwing, communicatie vanuit het Hoger Bewustzijn, vanuit jouw Hartenergie. Stap voor stap vindt heel snel co-creatie plaats tot een blijere, verbeterde versie van jezelf, ofwel de beste versie van jezelf ooit, waarbij je bewust leert te manifesteren wat je nu echt wil.

There is no wifi in the forest but I promise you will find a better connection!

Speciale tarieven voor de 1 op 1 “Open Your Heart” trajecten. 

KEUZE LOCATIES in heel Nederland. Fletcher hotels, van der Valk 4*, 4,3* hotels en Gasterij Dennenoord Boxtel. 

Dag training 1 op 1 coaching met VOOR en NAZORG!

VIP ARRANGEMENT Dag-training van 10.00 tot 18.00 uur.

Kosten: € 888,00 (exclusief Btw.)

Dit is een speciale dag-training waarin je leert en voelbaar wordt, dat alles energie is! Je leert HOE jouw match volgt met jouw energetische frequentie. Je maakt connectie met je ware essentie ofwel jouw Hogerbewustzijn! Je ontvangt alle tools voor een groter bewustZIJN, waarbij jij accepteert wat is, creëert en manifesteert wat je nu echt wil bereiken!

Dit is inclusief een heerlijke lunch, schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes. Na de training geniet u van een culinair 3 gangen diner, met 3 consumpties. Op een prachtige locatie in Oisterwijk.  

QUALITY time

Een Tweedaagse training 1 op 1 coaching met VOOR en NAZORG!  Kosten: € 1.440,00 (exclusief Btw.)

Vierdaagse training 1 op 1 coaching met VOOR en NAZORG!   

helemaal voor jezelf! 

Duur 4 daagse training circa 2 maanden. Vaak in de weekenden of in overleg op andere dagen. Vier dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Verblijft u op onze locatie Dennenoord in Boxtel, dan kunt u gratis gebruik maken van het zwembad en (privé) sauna!

Kosten: € 2.880,00 (exclusief Btw.)

Dit is inclusief schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes. Vier dagen een heerlijke lunch. Twee keer een drie gangen diner, bij elk diner 3 consumpties (huiswijn, bier, frisdrank). Twee overnachtingen inclusief ontbijt, op een prachtige locatie in Boxtel of Oisterwijk.

Zevendaagse training 1 op 1 coaching met VOOR en NAZORG!

QUALITY time helemaal voor jezelf! 

Duur circa 3 -4 maanden. Vaak in de weekenden of in overleg op andere dagen. Zes dagen van 10.00 tot 16.00 uur en een dagdeel. Laat je informeren over deze bijzondere zevendaagse training. Verblijft u op onze locatie Dennenoord in Boxtel, dan kunt u gratis gebruik maken van het zwembad en eenmalig van de (privé) sauna!

Kosten: € 3.990,00 (exclusief Btw.)

Dit is inclusief schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes. Zes dagen een heerlijke lunch. Drie keer een drie gangen diner, bij elk diner 3 consumpties (huiswijn, bier, frisdrank). Drie overnachtingen inclusief ontbijt, op een prachtige locatie in Boxtel of Oisterwijk.

Privé consulten SPECIAL

Ook is het mogelijk om een privé coaching sessie aan te vragen. Nicolette is energetisch, spiritueel coach.  Zij is al 30 jaar een professional op het gebied van energetische, spirituele coaching. 

Alles is energie! Men spreekt elkaars taal niet maar voelt elkaars taal. Laat u verrassen bij een complete persoonlijke coaching sessie voor inzichten en mogelijkheden.

Uw coaching sessie wordt in overleg op een mooie locatie gegeven. Nicolette komt ook bij u thuis als dit wenselijk is. 

Coaching op maat van circa 3 uur  € 239,00 exclusief Btw.

Inclusief consumpties en iets lekkers. Inclusief nazorg.

 

 

*NIEUW*

THUISCONSULTEN READINGEN vanaf 5 deelnemers.

Nicolette is en wordt al 35 jaar een “geboren ziener” genoemd. Heeft 40 jaar ervaring in begeleiding van processen. Zowel privé als zakelijk wordt zij vaak benaderd. Zij heeft echter 30 jaar lang in het geheim gewerkt als MEDIUM ANNE omdat volgens haar de “tijd” niet rijp was. Nicolette voelt álle energieën waar ze gebruik van maakt om eenieder te helpen en te begeleiden. Je ontvangt inzichten en verwachtingen. Het zal je verbazen, verblijden en wellicht verwonderen. 

U kunt haar uitnodigen voor een thuisconsulten vanaf 5 deelnemers. Minder deelnemers (aangepast tarief)

Deelnemers krijgen een persoonlijk privéconsult van circa 30 minuten. € 55,50 per deelnemer.

Exclusief reiskosten. 

 

Als een TELEFONISCH CONSULT wenselijk is, stuur dan een appje: + 31 6 38886319 met uw naam en het aantal minuten dat u wenst te bellen.

Ik plan een afspraak met u en u ontvangt een zakelijk Tikkie. Na betaling kunt u mij bellen op de afgesproken dag en tijd. 

BELTARIEVEN

20 minuten € 29,99

30 minuten € 39,99

40 minuten € 49,99 

Een PERSOONLIJK CONSULT / READING / HEALING (max. 3 personen gezamenlijk per consult)

40 minuten € 59,99

50 minuten € 69,00

60 minuten € 75,00 

Interesse ?

Neem dan eens een kijkje op haar niet meer (geheime) site www.mediumanne.nl

Of stuur een appje naar medium Anne + 31 63888619 betreffende vragen en boekingen thuisconsulten of voor persoonlijk afgestemde privé consulten in Boxtel of een van de spirituele dagtrainingen/weekenden

Nicolette verzorgt complete “spirituele dagtrainingen” met erkende modules uit de “Open Your Heart” trajecten.  Overnachtingen mogelijk als dit wenselijk is. 

Op zaterdagen kunt u een persoonlijk privé consult boeken in Praktijk Mirani, van Beekstraat 21, Boxtel.