Personal Coaching

Personal Coaching “Open Your Heart®” trajecten

QUALITY time helemaal voor jezelf! 

De “Open Your Heart®” is een erkende (preventie- communicatie) training i.v.m. burn-out verschijnselen. 

ZORGVERZEKERAARS vergoeden “Leefstijl-trainingen voor stress gerelateerde klachten” en burn-out verschijnselen. De “Open Your Heart” training is een erkende communicatie preventie training in verband met stress en burn-out verschijnselen. Het tweedaagse 1 op 1 “Open Your Heart” training traject wordt bijna geheel vergoedt, afhankelijk hoe u verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekeraar. 

Voor wie?

Heb jij burn-out verschijnselen of ben je net uit een burn-out aan het klimmen? Wil jij minder stress en met meer zelfvertrouwen jouw leven leiden? Zou jij nu echte doorbraken willen maken in jouw leven, zowel privé als zakelijk? Of…

Je bent een zelfstandige ondernemer, leidinggevende, manager, therapeut, professional. Je bent dé persoon die zich verdiept en ontwikkelt in bewustzijnsprocessen. Je hebt alles op de rit en hebt het goed voor elkaar. Toch wil je meer bezieling in datgene wat je doet. Graag wil je weten hoe al de energieën nu precies werken. Je wil meer inspiratie om dat ene verschil te maken.

Jezelf onderscheiden door jouw waarde toe te voegen. Meer flow ervaren en jou plek innemen voor wat nu écht belangrijk is voor jou. Je “hart” volgen en kiezen voor wat jij echt wilt. Om dat ene puzzelstukje te vinden waardoor jij gaat creëren wat je echt wilt.

Voor iedereen die wil werken aan zelfontplooiing en bewustzijn. Voor iedereen die wil weten en voelen hoe energieën werken. Voor iedereen die wil leren te accepteren, creëren en manifesteren. Voor iedereen die durft te investeren in zichzelf. Voor iedereen die open staat om alles vanuit een ander perspectief te willen zien. Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

Privacy staat voorop!

Na een telefonisch intake wordt er een speciaal individueel coaching traject voor u geschreven. Dit wordt uitgewerkt tijdens de trainingen. Ook krijgt u geheel vrijblijvend een cases die uitgewerkt dient te worden, die helemaal is afgestemd voor u persoonlijk.

Gericht op innerlijke persoonlijke en/of werk gerelateerde ontwikkelingen.

Resultaat gerichte, verrassende opdrachten die je onmiddellijk leert toe te passen.

Opgedane zelfkennis, in combinatie met deze 1 op 1 coaching resulteert in vernieuwing, communicatie vanuit het Hoger Bewustzijn, vanuit jouw Hartenergie. Stap voor stap vindt heel snel co-creatie plaats tot een blijere, verbeterde versie van jezelf, ofwel de beste versie van jezelf ooit, waarbij je bewust leert te manifesteren wat je nu echt wil.

There is no wifi in the forest but I promise you will find a better connection!

Speciale tarieven voor de 1 op 1 “Open Your Heart” trajecten. 

KEUZE LOCATIES in heel Nederland. Fletcher hotels, van der Valk 4*, 4,3* hotels en Gasterij Dennenoord Boxtel. 

Dag training 1 op 1 coaching met VOOR en NAZORG!

VIP ARRANGEMENT Dag-training van 10.00 tot 18.00 uur.

Kosten: € 888,00 (exclusief Btw.)

Dit is een speciale dag-training waarin je leert en voelbaar wordt, dat alles energie is! Je leert HOE jouw match volgt met jouw energetische frequentie. Je maakt connectie met je ware essentie ofwel jouw Hogerbewustzijn! Je ontvangt alle tools voor een groter bewustZIJN, waarbij jij accepteert wat is, creëert en manifesteert wat je nu echt wil bereiken!

Dit is inclusief een heerlijke lunch, schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes. Na de training geniet u van een culinair 3 gangen diner, met 3 consumpties. Op een prachtige locatie in Oisterwijk.  

Vierdaagse training 1 op 1 coaching met VOOR en NAZORG!    Een Tweedaagse training 1 op 1 coaching is ook mogelijk.  Kosten: € 1.440,00 (exclusief Btw.)

QUALITY time helemaal voor jezelf! 

Duur circa 2 maanden. Vaak in de weekenden of in overleg op andere dagen. Vier dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Verblijft u op onze locatie Dennenoord in Boxtel, dan kunt u gratis gebruik maken van het zwembad en (privé) sauna!

Kosten: € 2.880,00 (exclusief Btw.)

Dit is inclusief schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes. Vier dagen een heerlijke lunch. Twee keer een drie gangen diner, bij elk diner 3 consumpties (huiswijn, bier, frisdrank). Twee overnachtingen inclusief ontbijt, op een prachtige locatie in Oisterwijk.

Zevendaagse training 1 op 1 coaching met VOOR en NAZORG!

QUALITY time helemaal voor jezelf! 

Duur circa 3 -4 maanden. Vaak in de weekenden of in overleg op andere dagen. Zes dagen van 10.00 tot 16.00 uur en een dagdeel. Laat je informeren over deze bijzondere zevendaagse training. Verblijft u op onze locatie Dennenoord in Boxtel, dan kunt u gratis gebruik maken van het zwembad en eenmalig van de (privé) sauna!

Kosten: € 3.990,00 (exclusief Btw.)

Dit is inclusief schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes. Zes dagen een heerlijke lunch. Drie keer een drie gangen diner, bij elk diner 3 consumpties (huiswijn, bier, frisdrank). Drie overnachtingen inclusief ontbijt, op een prachtige locatie in Oisterwijk.

Privé consulten SPECIAL

Ook is het mogelijk om een privé coaching sessie aan te vragen. Nicolette is energetisch, spiritueel coach.  Zij is al 30 jaar een professional op het gebied van energetische, spirituele coaching. 

Alles is energie! Men spreekt elkaars taal niet maar voelt elkaars taal. Laat u verrassen bij een complete persoonlijke coaching sessie voor inzichten en mogelijkheden.

Uw coaching sessie wordt in overleg op een mooie locatie gegeven. Nicolette komt ook bij u thuis als dit wenselijk is. 

Coaching op maat van circa 3 uur  € 239,00 exclusief Btw.

Inclusief consumpties en iets lekkers. Inclusief nazorg.