Open Your Heart Training

Verbinden van hoofd en hart

De “Open Your Heart” training is een bewustzijn/transformatie training. Een vernieuwde COMMUNICATIE training waarbij men de diepte in gaat en die als doel heeft om hoofd en hart te verbinden.

ZORGVERZEKERAARS vergoeden Leefstijl-trainingen voor stress gerelateerde klachten en burn-out verschijnselen. De “Open Your Heart” training is een erkende communicatie preventie training in verband met stress en burn-out verschijnselen. Het tweedaagse 1 op 1 “Open Your Heart” training traject (Personal coaching) wordt bijna geheel vergoedt, afhankelijk hoe u verzekerd bent. (o.a. Zilveren Kruis en Aevitae) Wil jij minder stress en met meer zelfvertrouwen jouw leven leiden? Zou jij nu echte doorbraken willen maken in jouw leven, zowel privé als zakelijk? Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Voor álle Open Your Heart trajecten kunt u zich aanmelden en inschrijven het gehele jaar door 7 dagen in de week, inplannen wanneer het u uitkomt.

Zowel de 1 op 1 trainingen plannen wij in en eventueel als u met meerdere deelnemers (vrienden) wilt gaan deelnemen aan een van de trajecten.

Gespecialiseerd voor bedrijven, gezondheidszorg en instellingen, ondernemers.   

Een training waarin duidelijk wordt dat psychologie & wetenschap & spiritualiteit samenkomen. Communicatie vanuit Hoger Bewustzijn ofwel Hartenergie.

Maak kennis met de drie erkende “Open Your Heart” trajecten. Twee daagse | vier daagse | zeven daagse complete training. Aantrekkelijk voor bedrijven, instellingen en organisaties om te ontdekken, vernieuwen en te manifesteren.  

Bij ieder traject krijgt men inzicht in universele basisfilosofie, werking van energieën, technieken en praktische kennis. Wetenschap,  intuïtie en empathie. Bewustwording zowel privé als voor je business, met verrassende opdrachten. Dat is wat deze “Open Your Heart” trajecten jou biedt. Een no-nonsense training, open minded.

Hoe zou het zijn als er duidelijke taal gesproken werd zonder verkeerde aannames, halve waarheden, mitsen en maren. Hoe zou het zijn als mensen de juiste energieën oppikken en voelen dat deze vernieuwde communicatie SERIOUS BUSINESS is?

Inderdaad steeds meer klanten zullen uitermate tevreden zijn over de diensten die jij verleend. Steeds meer klanten zullen dit ook weer doorgeven aan anderen. Steeds meer klanten voelen dat het veilig is. En veiligheid geeft rust en een groot vertrouwen. Vertrouwen is belangrijk naar je klanten. Vertrouwen is belangrijk als jij een team aanstuurt en begeleidt. Álles staat, valt, groeit of valt weg naar aanleiding HOE wij communiceren.

Communicatie die werkt als een magneet! Ontdek en ervaar de kracht van de “Open Your Heart” training trajecten. 

De Open Your Heart” trainingen hebben een wetenschappelijke achtergrond wij maken gebruik van mindfulness en positieve psychologie. Informeer bij uw verzekering.

Voor de duidelijkheid: een erkende no-nonsense training! 

Voor wie?

Voor ondernemers die wèl klaar zijn en BEWUST een grote stap voorwaarts willen maken met álle werknemers. Álles begint met gevoel en communicatie.

Voor ondernemers die HET verschil willen maken op communicatie gebied zowel privé als zakelijk omdat oude patronen niet meer werken.  

Voor managers, leidinggevenden voor een verbeterde begeleiding en  teambuilding wat voor iedereen een win-win situatie oplevert.

Voor therapeuten, coaches die zich wil verdiepen in bewustzijnsprocessen. 

Voor mensen die burn-out verschijnselen herkennen en willen aanpakken. 

Voor bedrijven, instellingen, gezondheidszorg. Vanaf 4 deelnemers kunnen wij een traject plannen. 

Nieuwe omstandigheden komen als jij daar voor kiest! Wil jij NU echte doorbraken in jouw ONTwikkeling? Zowel privé als zakelijk? Ben jij klaar om jou ‘shift’ te gaan maken? Lees met je Hart en beslis met je Hart. Na een van de  “Open Your Heart” trajecten heb jij de Liefde, Lef en Power en alle tools om jouw wensen zowel zakelijk als privé te realiseren.

Liefde, Lef en Power om te creëren en manifesteren wat jij wil. Het zal je verbazen, verblijden, verwonderen en wellicht verbluffen!

Je leert hoe de regie in eigen hand te houden, jouw plek te nemen in het leven dat jij wil Leven. Waarom reageer jij zoals je reageert, patronen die niet werken waarom niet? Een ware ontmoeting met jouw ware ik.

Een training waarin je leert en voelbaar wordt dat álles energie is! Je leert hoe frequenties werken! Je leert HOE de match volgt! Met het BEWUSTZIJN dat zich in jou gevormd heeft. Kortom…jij trekt zaken aan die een match zijn met jouw energetische frequentie! Afstemming, bijsturen, frequenties uitzenden en vertrouwen in flow met wat jij wil veranderen.

Wat wil jij bereiken binnen het bedrijf waar jij werkt? Of wil jij als ondernemer een verbeterde communicatie onderling binnen jouw eigen bedrijf? Wil je een eigen onderneming starten en kun jij nieuwe creaties wel gebruiken? Of sta jij op een keerpunt in jouw leven en voelt dat er iets moet veranderen? Wil jij meer verdieping IN jezelf zodat zaken duidelijker worden? Ervaar je op het moment behoorlijk wat stress en wil je leren om dit positiever om te buigen? Heb jij burn-out verschijnselen en weet eigenlijk niet goed ‘hoe’ hier mee om te gaan en oplossingen te vinden? Neem dan de tijd om verder te lezen…

Onze trajecten zijn gericht op het mogelijk maken van échte doorbraken en transformerende ontwikkelingen, zowel persoonlijk als voor het bedrijfsleven de gezondheidszorg en de professionals. De “Open Your Heart®” is een erkende (preventie) training i.v.m. burn-out verschijnselen. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Open

Open staat voor open staan en overgave, om buiten je gewone kaders te denken. Open staan voor nieuwe informatie over ons bewustzijn en onderbewustzijn en ons hoger bewustzijn. Open staan om je ‘ego’ onder de loep te nemen. In het hoger bewustzijn, noem ik hartenergie, je pure zelf, je essentie zit zuivere creatieve informatie, die helemaal perfect is afgestemd voor jou alleen!

Your

Your staat helemaal voor jou! Alleen jijzelf bepaalt hoe je hiermee om gaat. Alleen jijzelf bepaalt om vanuit een andere energie, frequentie, te denken en te handelen om te manifesteren wat je verlangt. Jij bepaalt op welke manier en in welk tempo dat gebeurt. Jij bepaalt waar jij je goed bij voelt. Waar jij jouw aandacht aan geeft, gaat energie naar toe. Waar energie naar toe gaat, groeit.

Heart

Heart staat natuurlijk voor jouw hart! Jouw Liefde voor het Leven. Hoe stem jij je af op jouw trillingsfrequentie van jouw hartenergie? Hoe kun jij je afstemmen op jouw onder en hoger bewustzijn?

We kunnen wel ons hoofd volgen maar uiteindelijk zal ons HART, altijd roepen en ons naar de juiste wegen willen begeleiden. Ons HART is ons kompas en wij kunnen ons denken hier op afstemmen. Als dit in balans is, Leef jij je mooiste Leven!

In het doolhof van je denken kent alleen je hart de juiste weg. (bron: Liefde voor jezelf)

Inzicht

De “Open Your Heart” training versnelt het proces, waar jij het gelukkigst van wordt. Er ontstaan veranderingen omdat jij je leert afstemmen op een positieve frequentie van energieën. Er kunnen worstelingen ontstaan omdat ons ‘ego’ van alles uit de kast trekt voor aandacht. Of we laten ons teveel beïnvloeden wat anderen van ons vinden.

Tijdens de trainingen weet en voel jij zelf het verschil wat het ‘ego’ doet. Jouw ‘ego’ dat oude patronen steeds maar opnieuw laat herhalen, jouw ‘ego’ wat met allerlei excuses aankomt om maar niet te handelen vanuit jouw ‘hartenergie’. Jouw ‘ego’ dat je telkens wil blokken om in de “doe-modus” te komen. Je herkent de onderliggende angst van het ‘ego’ en leert hoe jij jouw ‘ego’ kunt beïnvloeden. Je gaat inzichten krijgen en ervaren en beleven hoe jij op een Bewustere ‘open’ manier kunt communiceren. Je wordt Bewust hoe je energie, daadkracht en intentie zelf kunt toepassen voor alles wat jij wil veranderen en wil manifesteren. Het Universum komt met dingen en zaken waar jij je op afgestemd hebt.

De fluisteringen van het hoger bewustzijn “hartenergie” worden namelijk bekend gemaakt aan de persoon zelf.

Bij de meditaties 10-15 min. ervaar en voel jij al heel snel connectie met jouw onder en hoger bewustzijn. Connectie met jouw “hartenergie”. Jouw pure zelf, jouw essentie voor meer Liefde in je Leven. Jouw verlangens en mogelijkheden worden duidelijker.
Onze meditaties zijn simpel maar enorm effectief, gewoon vanuit je stoel toepasbaar. Of indien wenselijk liggend.  Dus écht geen urenlange meditaties in de kleermakerszit om connectie, verbinding te maken met je “Hartenergie”. Je leert wat een korte meditatie al voor jou kan betekenen. Het is niet voor niets dat er op veel basisscholen al begonnen wordt met zogenaamde ademhaling oefeningen, in de ochtend. Dit is ook een vorm van mediteren, speciaal voor jongeren. Door meditatie kan angst verminderen en kan men zich beter concentreren. Meditatie verlaagt stress hormonen in je lichaam. Als jij 10 minuten per dag zou mediteren heeft dit al positieve gevolgen voor je gezondheid en je beleving van het Leven. 

Wetenschappelijke onderzoeken hebben al aangetoond dat meditaties een positieve invloed hebben op bloeddruk, stress en somberheid. Deelnemers ervaren dat zij lekkerder in hun vel zitten, meer goede focus hebben en minder piekeren als men met regelmaat mediteert. Het is algemeen bekend dat vele beroemdheden iedere dag mediteren, voor meer innerlijke rust en nieuwe creaties.

Gelijktijdig zal jij weten bij onze meditaties of jouw informatie goed en zuiver ontvangen wordt, gebaseerd op de energie waarmee het resoneert. Wanneer jij eenmaal “jouw stap” genomen hebt om ‘open’ te staan voor connectie met jouw “hartenergie”, dan geeft het Universum al heel snel een speciale terugkoppeling naar jou!

Verandering

Veranderingen en oplossingen die wenselijk zijn voor jouw persoonlijk, worden gecreëerd en in werking gezet met het Universum. Met afstemming op ons hoger bewustzijn, hartenergie, zal je merken dat deze alles in werking kan zetten, voor jezelf en de ander.

Wanneer je intentie en frequentie in overeenstemming is, reageert het Universum en vinden er allerlei positieve veranderingen plaats, er gaan daadwerkelijk dingen gebeuren.

Jouw hartenergie vertelt jouw eigen waarheid en de wegen die daar naar toe kunnen leiden. De Open Your Heart” training versnelt dit proces omdat de wegen ernaar toe vaak verstopt liggen onder oude onbewuste conditioneren, veroordelingen, gedachten en overtuigingen. Tijdens de trainingen ontstaat een groter Bewust ZIJN waardoor je anders gaat denken en handelen.

Een training waarin je leert en voelbaar wordt dat álles energie is! Je leert hoe frequenties werken!

Een training waarbij je leert connectie te maken met je ware essentie ofwel je HOGERBEWUSTZIJN! Het zal je tijdens de trainingen snel duidelijk worden dat je daar écht geen jaar lang een training voor nodig hebt, mits jij je OPEN stelt.

Burn-out  

ZORGVERZEKERAARS vergoeden “Leefstijl-trainingen voor stress gerelateerde klachten” en burn-out verschijnselen. De “Open Your Heart” training is een erkende communicatie preventie training in verband met stress en burn-out verschijnselen. Het tweedaagse 1 op 1 “Open Your Heart” training traject wordt bijna geheel vergoedt, afhankelijk hoe u verzekerd bent. (o.a. Zilveren Kruis en Aevitae) Kijk even bij Personal Coaching. Informeer bij uw zorgverzekeraar. 

Het groot aantal burn-outs geeft duidelijk weer dat er iets mag veranderen. Kennis alleen is niet genoeg, kennis en ervaringen naar innerlijke wegen schept en creëert vernieuwing op alle gebieden. Voor een open en duidelijke communicatie is bewustzijn van energieën nodig. Zowel persoonlijk als in het bedrijfsleven.

Wist je dat er in Nederland meer dan 8,5 miljoen werkende mensen burn-out klachten hebben? En dat 5% daarvan langer dan een jaar uit de running is? Wist je dat er meer dan 1 miljoen Nederlanders antidepressiva gebruiken? Wist jij dat de kosten van verzuim door stress, depressies en een burn-out 1,8 MILJARD euro is per jaar in Nederland? Ja, dan is het hoog tijd dat er iets mag veranderen. Kennis en ervaring naar innerlijke wegen schept en creëert vernieuwing op álle gebieden. MITS mensen bereidt zijn zich OPEN te stellen voor deze nieuwe no-nonsens informatie/kennis. Communicatie vanuit Hoger Bewustzijn geeft harmonie en rust. Wetenschap bewijst de spiritualiteit! Dàt is wat je leert, ervaart en voelt bij álle “Open Your Heart”trajecten. Laat je inspireren en jouw acties zullen als vanzelfsprekend volgen. De “Open Your Heart”training is een beleving!

Communicatie

Communicatie die werkt als een magneet! Verbaasd? Ontdek en ervaar de kracht van de “Open Your Heart” training trajecten.

Ik zie, ik zie wat jij wellicht nu (nog) niet ziet…inderdaad prachtige kleuren wolken van energie! Ik voel, ik voel wat jij wellicht nu (nog) niet voelt, inderdaad energie! Zoals de ‘wind’niet zichtbaar is maar wèl voelbaar. Je krijgt de garantie dat na het volgen van de 7 daagse “Open Your Heart” training ook jij energie kunt voelen en zien!

Leiderschap wordt (bege)leiderschap in de zuiverste en meest positieve creatieve vorm ooit!

Je ontwikkelt een vernieuwde communicatie, die voor iedereen een win-win situatie kan opleveren. Het zal je verbazen, verblijden en wellicht verbluffen!

Het grootste geschenk dat jij jezelf kunt geven, is je eigen zelftransformatie. ~Lao Tzu

How people treat you is their karma; how you react is yours. ~Dr. Wayne Dyer

Nieuwsgierig? Bent u benieuwd of een van de “Open Your Heart”trajecten iets kan betekenen voor uw bedrijf of instelling? Nicolette verzorgt presentaties en lezingen, ook op locatie. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Wij verzorgen alle trajecten  voor de “Open Your Heart” trainingen in heel NEDERLAND. Locaties: Fletcher Hotels & Van der Valk 4*/4,3* Hotels. NIEUW vanaf april 2020 Gasterij Dennenoord Boxtel. U kunt o.v. gratis gebruik maken van de privé sauna en het zwembad. 

Op de Liefde voor het Leven!

Nicolette