Open Your Heart Training

De “Open Your Heart” training is een bewustzijn/transformatie training. Een vernieuwde communicatie training waarbij men de diepte in gaat en die als doel heeft om hoofd en hart te verbinden.

De “Open Your Heart” training is een erkende communicatiepreventietraining die zich richt op het verminderen van stress en burn-out. Het 1-op-1 “Open Your Heart” trainingsprogramma (persoonlijke coaching) wordt grotendeels vergoed, afhankelijk van uw verzekering (bijvoorbeeld Zilveren Kruis en Aevitae).

Wilt u minder stress ervaren en met meer zelfvertrouwen uw leven leiden? Maak echte doorbraken in uw persoonlijke en professionele leven. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

U kunt zich het hele jaar door, zeven dagen per week, aanmelden en inschrijven voor alle Open Your Heart trajecten. We plannen de 1-op-1 trainingen in op een tijdstip dat voor u uitkomt. Als u met meerdere deelnemers wilt deelnemen, kunnen we dat ook regelen.

Onze trainingen zijn speciaal gericht op bedrijven, de gezondheidszorg, instellingen en ondernemers.

Tijdens de training komen psychologie, wetenschap en spiritualiteit samen. We leren u communiceren vanuit een hoger bewustzijn.

Trajecten

Maak kennis met de drie erkende “Open Your Heart” trajecten:

Een dag | twee daagse | vier daagse | zeven daagse complete training. Aantrekkelijk voor bedrijven, instellingen en organisaties om te ontdekken, vernieuwen en te manifesteren. Bij ieder traject krijgt men inzicht in universele basisfilosofie, werking van energieën, technieken en praktische kennis. Wetenschap, intuïtie en empathie.

Bewustwording zowel privé als voor je business, met verrassende opdrachten. Dat is wat deze “Open Your Heart” trajecten jou biedt. Een no-nonsense training, open minded.

Hoe zou het zijn als er duidelijke taal gesproken werd zonder verkeerde aannames, halve waarheden, mitsen en maren.

Hoe zou het zijn als mensen de juiste energieën oppikken en voelen dat deze vernieuwde communicatie serious business is? Inderdaad steeds meer klanten zullen uitermate tevreden zijn over de diensten die jij verleend. Steeds meer klanten zullen dit ook weer doorgeven aan anderen. Steeds meer klanten voelen dat het veilig is. En veiligheid geeft rust en een groot vertrouwen. Vertrouwen is belangrijk naar je klanten.

Vertrouwen is belangrijk als jij een team aanstuurt en begeleidt.

Álles staat, valt, groeit of valt weg naar aanleiding hoe wij communiceren.

De “Open Your Heart” trainingen hebben een wetenschappelijke achtergrond wij maken gebruik van mindfulness en positieve psychologie

Voor wie?

Voor ondernemers die wèl klaar zijn en BEWUST een grote stap voorwaarts willen maken met álle werknemers. Álles begint met gevoel en communicatie.

Voor ondernemers die HET verschil willen maken op communicatie gebied zowel privé als zakelijk omdat oude patronen niet meer werken.  

Voor managers, leidinggevenden voor een verbeterde begeleiding en  teambuilding wat voor iedereen een win-win situatie oplevert.

Voor therapeuten, coaches die zich wil verdiepen in bewustzijnsprocessen. 

Voor mensen die burn-out verschijnselen herkennen en willen aanpakken. 

Voor bedrijven, instellingen, gezondheidszorg. Vanaf 4 deelnemers kunnen wij een traject plannen. 

Nieuwe omstandigheden komen als jij daar voor kiest! Wil jij NU echte doorbraken in jouw ONTwikkeling? Zowel privé als zakelijk? Ben jij klaar om jou ‘shift’ te gaan maken? Lees met je Hart en beslis met je Hart. Na een van de  “Open Your Heart” trajecten heb jij de Liefde, Lef en Power en alle tools om jouw wensen zowel zakelijk als privé te realiseren.

Liefde, Lef en Power om te creëren en manifesteren wat jij wil. Het zal je verbazen, verblijden, verwonderen en wellicht verbluffen!