Over Nicolette

Ik ben Nicolette

Moeder van twee zonen en geniet van álle momenten met mijn twee prachtige kleinkinderen!

In 1995 afgestudeerd voor de opleiding Praktische Psychologie. Oprichtster van Stema Opleidingen & Coaching 1998. Auteur van het boek “De Zonneballon” 2012 een erkende weerbaarheid (anti-pest) training voor jongeren van 9 – 15 jaar. Auteur van de “Open Your Heart”trainingen 2013. De “Open Your Heart”training is een erkende preventie training(en) in verband met burn – out (verschijnselen). Voor bedrijven, de gezondheidszorg, organisaties en instellingen. Ook 1 op 1 coaching trajecten.

Vanuit mijn intuïtie werk ik waarbij gevoel leidend is in werkelijk heel mijn levensloop. “Men spreekt elkaar taal niet maar voelt elkaars taal”, is mijn ervaring. Mijn hart is mijn kompas en mijn denken stem ik hierop af. Balans tussen hoofd en hart. Vanuit mijn hart bepaal ik al mijn richtingen.

Mijn specialisme is pestgedrag, stress en burn-out (verschijnselen). Mijn passie is iedereen die ik coach als mens te zien groeien. Op mijn authentieke wijze zoals coach, zodat het duidelijk zichtbaar naar de oppervlakte komt, en men daadwerkelijk zaken kan accepteren, creëren en manifesteren.

In de 35 jaar ervaring heb ik inmiddels meer dan 5000 kinderen, jongeren en volwassen mogen coachen. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Ik ben een psychologisch-, energetisch-, bewustzijnstrainster.

Over Nicolette

Nicolette Verhouden heeft in 1995 haar opleiding praktische psychologie afgerond. In 1998 heeft zij Stema opleidingen & coaching opgericht. In 2009 heeft zij de (weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling) training “Steviger in je schoenen staan met de Zonneballon®” ontwikkeld en geschreven. In 2012 heeft dit geresulteerd in het boek “De Zonneballon”, een erkende preventie training voor jongeren. In 2013 heeft zij vervolgens de “Open Your Heart®” training ontwikkeld en geschreven speciaal voor volwassenen en later op aanvraag ook voor het bedrijfsleven, ondernemers, hoogopgeleiden en professionals.

Een training waarin psychologie & wetenschap & spiritualiteit samenkomen. Nicolette Verhouden heeft meer dan 35 jaar ervaring met lesgeven en trainen/coachen van jongeren, volwassenen en professionals. Nicolette Verhouden is Bewustzijn trainer en verzorgt ook ‘personal coaching’ trajecten. Gericht op innerlijke persoonlijke en/of werk gerelateerde ontwikkelingen. Voor bedrijven, ondernemingen en organisaties worden de “Open Your Heart®” trajecten geschreven en uitgewerkt. De opdrachten zijn aangepast en het is dus maatwerk!

Inmiddels heeft zij met veel passie, “Open Your Heart®” dagtrainingen en meerdaagse trajecten gegeven aan compleet verschillende doelgroepen; Mensen die open staan en de fasen van bewustwording willen doorlopen, trainers, coaches, ondernemers en teamleiders, hoogopgeleiden met lovende recensies.

 

 

*NIEUW*

THUISCONSULTEN READINGEN vanaf 5 deelnemers.

Nicolette is en wordt al 35 jaar een “geboren ziener” genoemd. Heeft 40 jaar ervaring in begeleiding van processen. Zowel privé als zakelijk wordt zij vaak benaderd. Zij heeft echter 30 jaar lang in het geheim gewerkt als MEDIUM ANNE omdat volgens haar de “tijd” niet rijp was. Nicolette voelt álle energieën waar ze gebruik van maakt om eenieder te helpen en te begeleiden. Je ontvangt inzichten en verwachtingen. Het zal je verbazen, verblijden en wellicht verwonderen. 

U kunt haar uitnodigen voor een thuisconsulten vanaf 5 deelnemers. Minder deelnemers (aangepast tarief)

Deelnemers krijgen een persoonlijk privéconsult van circa 30 minuten. € 55,50 per deelnemer.

Exclusief reiskosten. 

 

Als een TELEFONISCH CONSULT wenselijk is, stuur dan een appje: + 31 6 38886319 met uw naam en het aantal minuten dat u wenst te bellen.

Ik plan een afspraak met u en u ontvangt een zakelijk Tikkie. Na betaling kunt u mij bellen op de afgesproken dag en tijd. 

BELTARIEVEN

20 minuten € 29,99

30 minuten € 39,99

40 minuten € 49,99 

 

Een PERSOONLIJK CONSULT / READING / HEALING (max. 3 personen gezamenlijk per consult)

40 minuten € 59,99

50 minuten € 69,00

60 minuten € 75,00 

Interesse ?

Neem dan eens een kijkje op haar niet meer (geheime) site www.mediumanne.nl

Of stuur een appje naar medium Anne + 31 63888619 betreffende vragen en boekingen thuisconsulten of voor persoonlijk afgestemde privé consulten in Boxtel of een van de spirituele dagtrainingen/weekenden

Nicolette verzorgt complete “spirituele dagtrainingen” met erkende modules uit de “Open Your Heart” trajecten.  Overnachtingen mogelijk als dit wenselijk is. 

Op zaterdagen kunt u een persoonlijk privé consult boeken in Praktijk Mirani, van Beekstraat 21, Boxtel. 

 • Praktische Psychologie

  Afgestudeerd voor de opleiding Praktische Psychologie.

  1995

 • Begin als onderneemster

  Stema Opleidingen & Coaching is opgericht.

  1998 www.stema.nl

 • Lancering eerste training

  Ontwikkeling en schrijven van de training: Steviger in je schoenen staan met de Zonneballon®

  2009

 • Lancering boek

  Lancering van het boek “De Zonneballon”, een erkende preventie training voor jongeren.

  2012

 • Open Your Heart

  Training ontwikkeld en geschreven speciaal voor volwassenen en later op aanvraag ook voor het bedrijfsleven, ondernemers, hoogopgeleiden en professionals.

  2013 www.openyourheart-training.nl