Bedrijven & Particulieren

Communicatie

Bedrijven & Gezondheidszorg & Organisaties & Instellingen

Aandacht voor een goede onderlinge samenwerking en communicatie en een goede communicatie naar de klanten, resulteert in een krachtig team dat het beste uit zichzelf haalt en uitkijkt naar elke nieuwe uitdaging.

Onjuiste communicatie, veroorzaakt door onderlinge conflicten en irritatie binnen bedrijven, instellingen en organisaties, zorgt voor veel wrijving. Het oplossen van deze problemen kost tijd, en daarmee ook geld. Ziekteverzuim en spanning bij uw medewerkers is niet bevorderlijk voor de sfeer op de werkvloer en belemmert het optimaal presteren van uw medewerkers als individu, maar ook de samenwerking in teamverband.

De training die wij uw medewerkers bieden wijkt door de holistische benadering die wij er aan geven af van de gangbare trainingen die regulier aan bedrijven wordt aangeboden om bovenstaande uitdagingen de baas te worden en is daarmee uniek!

Men ervaart dat het een keuze is en ware toepassing van het denken, die bepalend is voor vreugde, kracht, winnen of teleurstellingen. Minder negatieve gedachten en meer focus voor kracht, is wat voelbaar wordt voor de deelnemers. Ze co-creëren, zodat ze een verbeterde versie van zichzelf worden, die zaken overstijgt en win-win situaties opleveren.

Aanleiding 

In 2015 zijn op aanvraag uit het bedrijfsleven en de gezondheidszorg, de “Open Your Heart®” trainingen geschreven. Door individueel dieper in te gaan op de belevingswereld van uw medewerkers en door het onderbewustzijn aan te spreken, komen zij tot inzichten die leiden tot een betere onderlinge communicatie.

Men leert in de training om de juiste frequentie aan te voelen van degene met wie wordt gecommuniceerd en heeft een positief effect op het contact met de klanten, tussen de medewerkers onderling, maar ook in het privé leven van uw medewerkers.

De “Open Your Heart” trainingen hebben een wetenschappelijke achtergrond en wij maken gebruik van positieve psychologie.

De “Open Your Heart”training is een bewustzijn training. Een training waarin heel duidelijk wordt dat psychologie & wetenschap & spiritualiteit samenkomen. Voor de duidelijkheid een no-nonsense training. Onze trajecten zijn gericht op het mogelijk maken van echte doorbraken en ontwikkelingen, zowel persoonlijk als voor het bedrijfsleven, gezondheidszorg en de professionals.

Succes 

Inmiddels worden de trainingen door het gehele land gegeven en na afloop zonder uitzondering als zeer positief en succesvol ervaren. Het is een verrijking van de deelnemers die nieuwe inzichten opdoen in hun capaciteiten, wat anders onontdekt was gebleven.

Gevolg: optimale samenwerking, optimale communicatie en optimale resultaten.

Trajecten

De “Open Your Heart”training biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende trajecten. Groepstrainingen en individuele trainingen. Zowel voor bedrijven, gezondheidszorg, instellingen en particulieren. Vanaf 4 deelnemers op locatie (aangepast tarief)

Speciale tarieven voor de 1 op 1 coaching trajecten, voor ondernemers, zzp’ers en de professionals. Neem een kijkje bij personal coaching.

In HEEL Nederland verzorgen wij alle trajecten voor de “Open Your Heart” trainingen! Locaties Fletcher hotels, van der Valk 4*,4,3* hotels, Gasterij Dennenoord Boxtel.

De “Open Your Heart” training is een erkende preventie training i.v.m. burn-out.

ZORGVERZEKERAARS vergoeden “Leefstijl-trainingen voor stress gerelateerde klachten” en burn-out verschijnselen. De “Open Your Heart” training is een erkende communicatie preventie training in verband met stress en burn-out verschijnselen. Het tweedaagse 1 op 1 “Open Your Heart” training traject wordt bijna geheel vergoedt, afhankelijk hoe u verzekerd bent. (o.a. Zilveren Kruis en Aevitae) Informeer bij uw verzekering.

Lees hier verder wat de Open Your Heart Training inhoudt en wat het uw bedrijf, instelling of organisatie en medewerkers kan brengen.

Neem ook een kijkje op onze vernieuwde website Stema.nl voor álle typeopleidingen/trainingen. Voor jongeren, volwassenen, bedrijven en instellingen.

Wat je vandaag presteert, leek gisteren nog vaak onmogelijk!

Pesten volwassenen?

Inderdaad de cijfers zijn niet helemaal bekend. Maar wist u dat er in Nederland circa 300.000 mensen zijn die met pestgedrag te maken hebben.  We weten dat de pester zelf een probleem heeft, alleen zo kan hij/zij zich handhaven in de maatschappij. Langdurig gepest te worden kan grote psychische gevolgen hebben.

Nicolette is vertrouwenspersoon en heeft zich gespecialiseerd in pestgedrag.  

Deelnemers die met pestgedrag  te maken hebben krijgen extra aandacht en opdrachten tijdens de “Open Your Heart” trajecten. Velen gingen je voor, laat je inspireren hoe jij jouw regie weer in handen neemt. Het zal je verbazen!

De Open Your Heart training trajecten is een onderdeel van Stema Coaching.

STEMA OPLEIDINGEN & COACHING IS AANGESLOTEN BIJ: