Agenda

Agenda

SPECIAL ZONDAG 20 MAART 2022

SEMINAR van 13.00 – 17.00 uur

HET GEHEIM VAN JE ONDERBEWUSTE BREIN

€ 55,50 per persoon inclusief koffie en thee

Speciaal op aanvraag ga ik 2x per jaar een wel heel bijzonder seminar verzorgen.

Locatie Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Gemullehoekenweg 143
5062 SB Oisterwijk

Alles is energie. Hoe werkt energie?

Voor wie? Je bent dé persoon die zich graag verdiept en ontwikkelt in (spirituele) bewustzijnsprocessen.

Toch wil jij meer bezieling in datgene wat jij doet. Om dat ene puzzelstukje te vinden waardoor jij onderscheid maakt in jouw Leven, waar je eigenlijk al die tijd onbewust al naar gezocht hebt.

Wat komt er aan de orde?

Hoe kun je gebruik maken van energieën in het dagelijks leven? Hoe bepaal, bewaak en bescherm ik mijn grenzen? Waarom luistert de ene persoon altijd naar zijn/haar intuïtie wat tot in detail klopt en blijkt het bij jou niet echt te werken? Hoe dan? Daar vertel ik je graag over.

Ook jij kunt je afstemmen op de fluisteringen van je hoger bewustzijn. Dit wordt voelbaar, zichtbaar in jouw leven van alledag.

Omdat het universum jou de terugkoppeling geeft van jouw wensen, dromen en doelen. 95% van jouw leven wordt bepaald door je onderbewuste brein. Waar energie naar toe gaat GROEIT….

Er zijn momenten in je leven dat je een kans krijgt aangeboden, waarvan jij denkt en voelt YES, dat is iets voor mij! Dit gaat me verder brengen in mijn ontwikkeling.

Don’t go with the flow…BE THE FLOW

Gebaseerd op het boek “De Zonneballon” een erkende weerbaarheidstraining voor jongeren en de erkende “Open Your Heart” communicatie en preventie burn-out training trajecten. Auteur Nicolette Verhouden.

Ik neem je graag mee in de wereld van bewustzijn en je geheime onderbewustzijn…ga je mee? Graag ontmoet ik jou. Nicolette

Wil jij erbij zijn?

Je kunt je AANMELDEN EN INSCHRIJVEN Stuur een appje naar 06-38886319 onder vermelding van je voor- en achternaam en SEMINAR 20 maart 2022 Je ontvangt een zakelijk tikkie. Na betaling is je afspraak bevestigd.

 

 

Voor meer informatie over TRAINING TRAJECTEN graag een mailtje via het contact formulier.  U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wij verzorgen alle training trajecten het gehele jaar door! Ook hebben wij onze locaties in het buitenland mocht dit wenselijk zijn. 

Voor bedrijven, instellingen, gezondheidszorg en groepen (vanaf 4 personen, aangepast speciaal tarief) worden data naar wens in overleg gepland.

In HEEL Nederland verzorgen wij de “Open Your Heart” trainingen. Naar keuze in een van de Fletcher Hotels of van der Valk 4*, 4,3* Hotels. Vanaf April 2020 verzorgen wij onze trajecten ook in Gasterij Dennenoord Boxtel. U kunt vanaf de vierdaagse trainingen gratis eenmalig gebruik maken van de luxe (privé) sauna. 

 

Wij verzorgen momenteel maar liefst 3 trajecten van 2 dagen, compleet verzorgd waaruit u een keuze kunt maken.

Special “Personal Power Move” traject

Special “Open Your Heart” traject

Special “Teambuilding” traject

Alle trajecten zijn onderdeel van de  “Open Your Heart®”  erkende (preventie- communicatie) training i.v.m. burn-out verschijnselen. Informeer bij uw zorgverzekeraar.  

SPECIAL 2 daagse “PERSONAL POWER MOVE” traject 

2 daagse “Personal Power Move” Intensive training. Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk.

Compleet verzorgd!

Locatie Boxtel Gasterij Dennenoord met zwembad en nu gratis eenmalig gebruik van (privé)sauna bij deelname van 8 personen.  

Locatie Hotel Boschoord Oisterwijk. 

De Personal Power Move Intensive is een op aanvraag vanuit het bedrijfsleven, uitgebreid traject en maakt onderdeel uit van de erkende 7 daagse “Open Your Heart ®” training.

€ 999,00 exclusief Btw. Groepen voor het PPM traject tot maximaal 8 deelnemers. 

Het gehele jaar door kunt u zich aanmelden voor tweedaagse 1 op 1 coaching voor de  “Personal Power Move” & “Open Your Heart” training. Denk jij nu….verhip, jeetje…… dit kan wel eens iets voor mij betekenen? HET ROER MAG OM maar ik weet niet goed HOE. Waar is het eigenlijk allemaal anders gaan lopen, terwijl ik het niet eens in de gaten had? Wil jij minder stress en met meer zelfvertrouwen jouw leven leiden? Zou jij nu echte doorbraken willen maken in jouw leven, zowel privé als zakelijk? Laat je dan inspireren. Onze trainingen zijn een beleving. 

NU speciaal ook de  1 op 1 coaching Personal Power Move traject van twee dagen all-in.  € 1.440,00 excl. b.t.w.  Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie kijk op de pagina Personal Power Move 

 

SPECIAL 2 daagse “OPEN YOUR HEART®” traject.

Compleet verzorgd! Locatie van Der Valk 4* ZALTBOMMEL – A2

 

Voor deze 2 daagse “Special” is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. U overnacht in een luxe comfort room en wij hebben nog meer extra verrassingen voor u in petto.  

€ 1590,00 exclusief Btw. 

Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk. Groepen van 7 tot 15 deelnemers. Op aanvraag al vanaf 4 deelnemers, aangepast tarief. Data in overleg. 

  • De trainingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur

 

SPECIAL 2 daagse “OPEN YOUR HEART®” traject.

Compleet verzorgd! “Special” Locatie Villa Boschoord, OISTERWIJK

€ 999,00 exclusief Btw.

Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk. Groepen van 7 tot 15 deelnemers. Op aanvraag al vanaf 4 deelnemers, aangepast tarief. Data in overleg. 

De trainingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie kijk op de pagina 2 daagse Open Your Heart Training

 

 

Special 2 daagse TEAMBUILDING traject “Open Your Heart” Locatie OISTERWIJK

Kan uw organisatie/team wel een positieve boost kan gebruiken die doorwerkt ook op langere termijn? Concludeert u met regelmaat dat uw team minder goed communiceert met alle gevolgen van dien? Ervaart u dat uw team eigenlijk toch te weinig inzichten heeft in elkaars talenten en doelen? Staat uw organisatie open voor meer bewustzijnsontwikkeling? Dan is uw organisatie/team klaar voor een compleet vernieuwde start!

Twee dagen inspiratie, kennis en inzichten over bewustwording en communicatie. Compleet verzorgd ‘Special teambuilding “Open Your Heart®” traject’ op een prachtige locatie midden in de bossen. We communiceren wat af….Meer dan circa 20.000 woorden per dag…Meer dan 2 uur per dag via social media…Meer dan circa 200 reclames per dag waar we mee geconfronteerd worden……Álles staat, valt, groeit of valt weg hoe wij communiceren!

Heb je er wel eens over nagedacht wat het betekent als men “vanuit een andere energie” naar collega’s en klanten communiceert? Wat gebeurt er dan eigenlijk? Als men vanuit hartenergie communiceert? Álles IS energie. Energie is voelbaar! Zoals wij de wind niet kunnen zien maar wel voelen. Hoe zou het zijn als mensen open staan om de juiste energieën te ontvangen/vertalen en voelen dat deze vernieuwde communicatie SERIOUS BUSINESS is?

Wist jij dat er in Nederland meer dan 8,5 miljoen werkenden mensen burn-out klachten hebben? En dat 5% daarvan langer dan een jaar uit de running is? Het groot aantal burn-outs geeft duidelijk weer dat er iets mag veranderen. Kennis alleen is niet genoeg, kennis en ervaringen naar innerlijke wegen schept en creëert vernieuwing op alle gebieden! Communicatie speelt geen bijrol maar een van de grote hoofdrollen!

 

Data in overleg. Twee dagen trainingen van 10.00 tot circa 16.00 uur.  Groepen vanaf 8 deelnemers. Aanmelden kan vanaf 4 deelnemers, aangepast tarief. 

 Compleet verzorgd! Special Teambuiliding “Open Your Heart”.

€ 999,00 exclusief Btw.

Dit is inclusief schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes.
Twee dagen een heerlijke lunch. Een drie gangen diner inclusief 3 consumpties, wijn/frisdrank. (exclusief alle overige (non)-alcoholische drankjes).
Een overnachting inclusief ontbijt, op een prachtige locatie in Oisterwijk. Of een locatie naar keuze een van de 4*/4,3* Van der Valk Hotels & Gasterij Dennenoord Boxtel; nu gratis eenmalig gebruik van (privé) sauna, bij deelname vanaf 8 personen. 

 

Als wenselijk kunt u een lezing/presentatie ook op locatie aanvragen. 

1 daagse Lezing / Presentatie/ Training “Open Your Heart®

Locatie Oisterwijk. Vanaf 12 personen.

Lezing/presentatie/training van 13.00 uur tot circa 17.00 uur. € 99,00 p.p. inclusief consumpties
data op aanvraag
 
Lezing/presentatie/training van 10.00 uur tot circa 15.00 uur. € 77,00 p.p. inclusief lunch en consumpties
data op aanvraag
 

Voor meer informatie kijk op de pagina 1 daagse Lezing en Training