Agenda

Agenda

Voor meer informatie graag een mailtje via het contact formulier.  U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wij verzorgen alle training trajecten het gehele jaar door! Ook hebben wij onze locaties in het buitenland mocht dit wenselijk zijn. 

Voor bedrijven, instellingen, gezondheidszorg en groepen (vanaf 4 personen, aangepast speciaal tarief) worden data naar wens in overleg gepland.

In HEEL Nederland verzorgen wij de “Open Your Heart” trainingen. Naar keuze in een van de Fletcher Hotels of van der Valk 4*, 4,3* Hotels. Vanaf April 2020 verzorgen wij onze trajecten ook in Gasterij Dennenoord Boxtel. U kunt hier tot eind 2020 gratis gebruik maken van het zwembad en (privé) sauna. 

 

Wij verzorgen momenteel maar liefst 3 trajecten van 2 dagen, compleet verzorgd waaruit u een keuze kunt maken.

Special “Personal Power Move” traject

Special “Open Your Heart” traject

Special “Teambuilding” traject

Alle trajecten zijn onderdeel van de  “Open Your Heart®”  erkende (preventie- communicatie) training i.v.m. burn-out verschijnselen. Informeer bij uw zorgverzekeraar.  

 

SPECIAL 2 daagse “PERSONAL POWER MOVE” traject 

2 daagse “Personal Power Move” Intensive training. Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk.

Compleet verzorgd! Locatie Boxtel Gasterij Dennenoord met zwembad en nu gratis gebruik van (privé)sauna! Hotel Boschoord Oisterwijk. 

De Personal Power Move Intensive is een op aanvraag vanuit het bedrijfsleven, uitgebreid traject en maakt onderdeel uit van de erkende 7 daagse “Open Your Heart ®” training.

€ 888,00 exclusief Btw. Groepen van 7 tot maximaal 12 deelnemers. 

Zomer trajecten “Personal Power Move”

NU alleen speciaal op aanvraag tot 16 augustus 2020 vanaf 2 – 4 deelnemers, aangepast speciaal tarief!  

Voor meer informatie kijk op de pagina Personal Power Move 

 

SPECIAL 2 daagse “OPEN YOUR HEART®” traject.

Compleet verzorgd! Locatie van Der Valk 4* ZALTBOMMEL – A2

 

Voor deze 2 daagse “Special” is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. U overnacht in een luxe comfort room en wij hebben nog meer extra verrassingen voor u in petto.  

€ 1021,00 exclusief Btw. 

Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk. Groepen van 7 tot 12 deelnemers. Op aanvraag al vanaf 4 deelnemers, aangepast tarief. Data in overleg. 

  • De trainingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur

 

SPECIAL 2 daagse “OPEN YOUR HEART®” traject.

Compleet verzorgd! “Special” Locatie Villa Boschoord, OISTERWIJK

€ 888,00 exclusief Btw.

Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk. Groepen van 7 tot 12 deelnemers. Op aanvraag al vanaf 4 deelnemers, aangepast tarief. Data in overleg. 

De trainingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie kijk op de pagina 2 daagse Open Your Heart Training

 

 

Special 2 daagse TEAMBUILDING traject “Open Your Heart” Locatie OISTERWIJK

Kan uw organisatie/team wel een positieve boost kan gebruiken die doorwerkt ook op langere termijn? Concludeert u met regelmaat dat uw team minder goed communiceert met alle gevolgen van dien? Ervaart u dat uw team eigenlijk toch te weinig inzichten heeft in elkaars talenten en doelen? Staat uw organisatie open voor meer bewustzijnsontwikkeling? Dan is uw organisatie/team klaar voor een compleet vernieuwde start!

Twee dagen inspiratie, kennis en inzichten over bewustwording en communicatie. Compleet verzorgd ‘Special teambuilding “Open Your Heart®” traject’ op een prachtige locatie midden in de bossen. We communiceren wat af….Meer dan circa 20.000 woorden per dag…Meer dan 2 uur per dag via social media…Meer dan circa 200 reclames per dag waar we mee geconfronteerd worden……Álles staat, valt, groeit of valt weg hoe wij communiceren!

Heb je er wel eens over nagedacht wat het betekent als men “vanuit een andere energie” naar collega’s en klanten communiceert? Wat gebeurt er dan eigenlijk? Als men vanuit hartenergie communiceert? Álles IS energie. Energie is voelbaar! Zoals wij de wind niet kunnen zien maar wel voelen. Hoe zou het zijn als mensen open staan om de juiste energieën te ontvangen/vertalen en voelen dat deze vernieuwde communicatie SERIOUS BUSINESS is?

Wist jij dat er in Nederland meer dan 8,5 miljoen werkenden mensen burn-out klachten hebben? En dat 5% daarvan langer dan een jaar uit de running is? Het groot aantal burn-outs geeft duidelijk weer dat er iets mag veranderen. Kennis alleen is niet genoeg, kennis en ervaringen naar innerlijke wegen schept en creëert vernieuwing op alle gebieden! Communicatie speelt geen bijrol maar een van de grote hoofdrollen!

 

Data in overleg. Twee dagen trainingen van 10.00 tot circa 16.00 uur.  Groepen vanaf 7 deelnemers. Aanmelden kan vanaf 4 deelnemers, aangepast speciaal tarief. 

 Compleet verzorgd! Special Teambuiliding “Open Your Heart”.

€ 888,00 exclusief Btw.

Dit is inclusief schrijfmateriaal, onbeperkt koffie/thee/ijswater/luxe hapjes.
Twee dagen een heerlijke lunch. Een drie gangen diner inclusief 3 consumpties, wijn/frisdrank. (exclusief alle overige (non)-alcoholische drankjes).
Een overnachting inclusief ontbijt, op een prachtige locatie in Oisterwijk. Of een locatie naar keuze een van de 4*/4,3* Van der Valk Hotels & Gasterij Dennenoord Boxtel; nu gratis gebruik van (privé) sauna!

 

Als wenselijk kunt u een lezing/presentatie ook op locatie aanvragen. 

1 daagse Lezing / Presentatie/ Training “Open Your Heart®

Locatie Oisterwijk.

Lezing/presentatie/training van 13.00 uur tot circa 17.00 uur. € 99,00 p.p. inclusief consumpties
data op aanvraag
 
Lezing/presentatie/training van 10.00 uur tot circa 15.00 uur. € 77,00 p.p. inclusief lunch en consumpties
data op aanvraag
 

Voor meer informatie kijk op de pagina 1 daagse Lezing en Training